Workshops

Workshop slagroomtaart van pure, natuurlijke ingrediënten

Workshop slagroomtaart van pure, natuurlijke ingrediënten

Steeds vaker lees je dat ons voedsel vol zit met toevoegingen die misschien wel helemaal niet zo goed voor ons zijn en welbeschouwd vaak ook niet nodig zijn. Want dat een heerlijke slagroomtaart niet persé uit de supermarkt of bij de bakker vandaan hoeft te komen, leer je in deze gezellige workshop! Je leert tijdens de workshop zelf een slagroomtaart maken van pure, natuurlijke ingrediënten en neemt deze na afloop mee naar huis. Omdat de praktijk niet zonder theorie kan, is hier ook ruim aandacht voor.

Wat gaan we doen? Je leert hoe je zelf een smakelijk en luchtig biscuit maakt en hoe je deze snijdt, we gaan de taart vullen met vers fruit en slagroom. Je leert de taart maskeren en decoreren met nougatine.  Ook ga je mooie toeven slagroom spuiten met een spuitzak. Tot slot werken we de taart af met verse vruchten. Je krijgt je zelfgemaakte slagroomtaart in een gebaksdoos (30 X 30 cm ) mee naar huis, een ruime tas hiervoor meenemen of voor gepast vervoer zorgen, is handig. Natuurlijk krijg je ook de theorie en het gebruikte recept zodat je na deze workshop áltijd zelf je eigen slagroomtaart kunt maken.

Plaats: Dronrijp (Dronryp)

Tijdsduur: ca. 3,5 uur

Kosten: €38,50 vooraf te voldoen via rekening. Materialen en thee of koffie met iets erbij zijn bij de prijs inbegrepen.

Maximaal aantal deelnemers: 6 (minimaal 3)

Aanmelden: via inschrijfformulier

Data:

April 2019:
  • Zaterdag 20 april 2019, start om 13:00 Vol
Mei 2019:
  • Vrijdag 17 mei 2019, start om 13:00 Nog 6 plaatsen beschikbaar
Juni 2019:
  • Zaterdag 8 juni 2019, start om 13:00 Nog 6 plaatsen beschikbaar
  • Vrijdag 28 juni 2019, start om 13:00 Nog 6 plaatsen beschikbaar

In overleg is er veel mogelijk, (door de week, in het weekend, overdag of ‘s avonds). Stuur even een berichtje via het contactformulier om je wensen kenbaar te maken en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijfformulier

Naam:
Straat en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Gewenste datum:
Aantal personen:
Actiecode:Waar moet ik zijn?

De workshops worden gegeven in Dronryp (provincie Friesland), op een locatie gelegen vlakbij de A31 op 10 autominuten van Leeuwarden, en gelegen op ca. een uurtje rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle. De locatie is bereikbaar met de bus (+ ca. 10 min. lopen).