Workshop “hazelnootschuimgebak”


Workshops

hazelnootschuimgebakjes

Workshop “hazelnootschuimgebakjes” (9 stuks).

Hazelnootschuimgebak…het favoriete gebak van velen! Niet voor niets want wie kan er nou weerstand bieden aan die brosse laag hazelnootschuim met daartussen de rijke laag hazelnoot-mokkacrème? De knapperige nougatine aan de buitenkant en de romige toef slagroom? In deze workshop leer je alle theorie over het maken van eiwitschuim, banketbakkersroom en slagroom en natuurlijk ga je zelf aan de slag! Je maakt zelf hazelnootschuimplakjes, banketbakkersroom, de crème en je maakt de gebakjes op tot ware pronkstukjes waar je iedereen van versteld doet staan. Natuurlijk krijg je alle 9 gemaakte gebakjes in een doos mee naar huis. Net als de theorie en de recepten zodat je thuis direct aan de slag kan, want denk maar niet dat die doos met gebakjes die je mee krijgt, een lang leven beschoren zal zijn!

Plaats: Dronrijp (Dronryp)

Tijdsduur: ca. 4 uur

Kosten: € 42,00, vooraf te voldoen, materialen, koffie of thee en een broodmaaltijd zijn bij de prijs inbegrepen

Maximaal aantal deelnemers: 3 (minimaal 2)

Aanmelden: via het inschrijfformulier op deze pagina onder vermelding van: datum workshop, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Data:

  • Donderdag 11 januari 2018, start om 09:30 Vol
  • Vrijdag 19 januari 2018, start om 09:30 Vol
  • Vrijdag 26 januari 2018, start om 09:30 Vol
  • Donderdag 1 februari, start om 09:30 Vol
  • Vrijdag 16 februari, start om 09:30 Vol
  • Zaterdag 17 februari, start om 09:30 Vol
  • Vrijdag 9 maart 2018, start om 09:30 Nog 3 plaatsen beschikbaar
  • Donderdag 15 maart 2018, start om 09:30 Vol
  • Vrijdag 6 april 2018, start om 09:30 Vol

Wil je graag op een andere datum een workshop komen volgen? Neem contact op via het contact formulier en dan kijken we wat we kunnen regelen. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe data? Stuur een berichtje via het contactformulier en je ontvangt een mail als er nieuwe data bekend zijn!

Inschrijfformulier

Naam:
Straat en huisnummer:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Gewenste datum:
Aantal personen:
Actiecode:Waar moet ik zijn?

De workshops worden gegeven in Dronryp (provincie Friesland), op een locatie gelegen vlakbij de A31 op 10 autominuten van Leeuwarden, en gelegen op ca. een uurtje rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle. De locatie is bereikbaar met de bus (+ ca. 10 min. lopen).